Bel ons

020 - 632 24 35 / 075 - 684 66 13

Bel ons
Spoed | Emergency

Heeft u problemen met de riolering in Amsterdam? En zoekt u daarvoor hulp? Smit Algeheel Onderhoud BV weet als geen ander hoe ontzettend prettig het is als iemand snel naar het probleem komt kijken. Om alleen deze reden al staat Smit Algeheel Onderhoud BV bekend als de specialist voor problemen met riolering in Amsterdam. Wij bieden u snel hulp bij onderhoudscalamiteiten, zoals een verstopping. Hierbij streven wij ook naar de hoogst mogelijk kwaliteit. Bij al onze dienstverlening is veiligheid een van de belangrijkste aspecten.

Als u problemen ervaart met de riolering in Amsterdam, dan is Smit Algeheel Onderhoud BV de specialist. Dit omdat u bij ons bent verzekerd van:

  • Wij zijn in bezit van een VCA certificaat;
  • Één adres  voor al uw werkzaamheden binnen- en buitenhuis;
  • Wij bieden een 24 uur service;
  • Circa 20 jaar ervaring als loodgieter in Amsterdam.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor het oplossen van problemen met de riolering in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om te bellen naar het telefoon nummer 020 – 632 24 35.

Smit Algeheel Onderhoud BV is gevestigd aan de Groetstraat 125 in Amsterdam.

Een verstopping of andere problemen met riolering in Amsterdam?

Een verstopping komt wel eens voor in Amsterdam, maar met de hulp van Smit Algeheel Onderhoud BV kunnen dergelijke problemen vakkundig, snel en volledig opgelost worden.  Ook bij een verstopping is het van groot belang dat er spoedig ingegrepen wordt. Het probleem is namelijk niet opeens aanwezig. Vuil en andere resten hebben al enige tijd gehad om een verstopping in de afvoer of riolering te veroorzaken. Als deze volledig verstopt is geraakt, krijgt u zeer veel last van stank en wateroverlast. Wacht daarom ook niet te lang met contact op nemen met Smit Algeheel Onderhoud BV.

Spoed 24/7 per dag beschikbaar

U kunt ons 24/7 per dag bereiken! Speciaal voor spoedeisende werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt direct bellen naar 06- 55 18 19 30 of naar 075- 68 46 613. Dus problemen met de riolering in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Dit kan ook via ons storingsformulier op de site.  

Contact Us

Bel ons

020 - 632 24 35 / 075 - 684 66 13

Mail ons

info@smitonderhoudbv.nl

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!