Bel ons

020 - 632 24 35 / 075 - 684 66 13

Bel ons
Spoed | Emergency

Loodgieter Amsterdam e.o.

Zoekt u een loodgieter in Amsterdam voor bijvoorbeeld een lekkage of een ander onverwachts probleem, dat snel verholpen moet worden? Smit Algeheel Onderhoud BV weet als geen ander hoe ontzettend prettig het is als iemand snel naar het probleem komt kijken. Om alleen deze reden al staat Smit Algeheel Onderhoud BV bekend als de loodgieter in Amsterdam. Wij bieden u snel hulp bij onderhoudscalamiteiten, zoals een verstopping in Amsterdam. Hierbij streven wij ook naar de hoogst mogelijke kwaliteit aan u te leveren als uw loodgieter in Amsterdam.  Bij al onze dienstverlening is veiligheid een van de belangrijkste aspecten.

Als er sprake is van een verstopping in Amsterdam of u heeft een ander onverwachts probleem, dan is Smit Algeheel Onderhoud BV uw loodgieter. Dit omdat u bij ons bent verzekerd van:

  • Wij zijn in bezit van een VCA certificaat;
  • Één adres  voor al uw werkzaamheden binnen- en buitenhuis;
  • Wij bieden een 24 uur service;
  • Circa 20 jaar ervaring als loodgieter in Amsterdam.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als loodgieter in Amsterdam? Of wilt u ons direct inschakelen voor een verstopping in regio Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om te bellen naar het telefoon nummer 075-  684 66 13.

Smit Algeheel Onderhoud BV is gevestigd aan de Groetstraat 125 in Amsterdam.

Een verstopping in Amsterdam?

Een verstopping komt wel eens voor in Amsterdam, maar met de hulp van Smit Algeheel Onderhoud BV kunnen dergelijke problemen vakkundig, snel en volledig opgelost worden.  Ook bij een verstopping is het van groot belang dat er spoedig ingegrepen wordt. Het probleem – de verstopping in Amsterdam – is namelijk niet opeens aanwezig. Vuil en andere resten hebben al enige tijd gehad om een verstopping in de afvoer of riolering te veroorzaken. Als deze volledig verstopt is geraakt, krijgt u zeer veel last van stank en wateroverlast. Wacht daarom ook niet te lang met contact op nemen met Smit Algeheel Onderhoud BV.

In de meeste gevallen verhelpen wij een verstopping in Amsterdam door een hogedruk waterunit in te zetten. Nadat we eerst de verstopping hebben gelokaliseerd kunnen wij deze in een handomdraai verhelpen door het gebruik van hoge druk. Iedere verstopping schiet dan los! Zodra wij de verstopping hebben verholpen, reinigen we het riool ook. Zodat de kans op nieuwe verstoppingen aanzienlijk verkleind wordt. Verstoppingen kunnen bovendien worden voorkomen door preventief onderhoud. Bel dus nu met Smit Algeheel Onderhoud BV via 075-  684 66 13.

Contact Us

Bel ons

020 - 632 24 35 / 075 - 684 66 13

Mail ons

info@smitonderhoudbv.nl

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!