Bel ons

020 - 632 24 35 / 075 - 684 66 13

Bel ons
Spoed | Emergency

Heeft u plannen om het dak van uw woning te vernieuwen? Er bestaan vele soorten dakbedekking, die elk beschikken over specifieke eigenschappen.  Ook is nog de vraag welke type dakbedekking geschikt is voor uw woning in Amsterdam. Dit hangt voor een groot deel af van het type dak, dat er op uw woning ligt. Voor platte daken is logischerwijs een ander dakbedekking noodzakelijk dan voor een hellend dak. Een andere belangrijke factor bij het kiezen van dakbedekking is de uitstraling, een rieten dak ziet er immers heel anders uit dan een dak van golfplaten.

Voor de dakbedekking in Amsterdam schakelt u Smit Algeheel Onderhoud BV. Dit omdat u bij ons, naast snelle vakkundige service, verzekerd bent van:

  • Wij zijn in bezit van een VCA certificaat;
  • Één adres voor al uw werkzaamheden binnen- en buitenhuis;
  • Wij bieden een 24 uur service;
  • Circa 20 jaar ervaring als dakdekker in Amsterdam.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor dakbedekking in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om te bellen naar het telefoon nummer 075-  684 66 13. Smit Algeheel Onderhoud BV is gevestigd aan de Groetstraat 125 in Amsterdam.

Verschillende soorten dakbedekking

Bouwt u in of om Amsterdam een nieuwe woning en wilt u hulp bij het kiezen en aanbrengen van de juiste dakbedekking? Onze dakspecialisten adviseren u graag. We vertellen u over de verschillende soorten dakbedekking en geven u de kenmerken van ieder materiaal. Uiteraard informeren we u ook over belangrijke factoren als het benodigde onderhoud en de isolerende werking van de te kiezen dakbedekking. Bij de keuze van de meest geschikte soort dakbedekking bespreken we altijd uw persoonlijke wensen. Graag komen we in Amsterdam bij u langs om uw specifieke woonsituatie te bekijken. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op, waarin precies vermeld staat welke werkzaamheden verricht gaan worden en voor welke prijs. U staat dan niet achteraf voor verrassingen.

Bij hellende daken wordt in veel gevallen gekozen voor dakpannen. Dit komt vooral door de lange levensduur van dakpannen en het lage onderhoud. Bovendien is deze dakbedekking bestand tegen veel weersinvloeden. Voor platte daken maakt men vaak gebruik van gemodificeerd bitumen. Dit soort dakbedekking is sterk en gaat jarenlang mee dankzij de voordelige en duurzame vorm. Naast deze materialen zijn er vanzelfsprekend nog vele andere soorten dakbedekking. Onze vakkundige dakdekkers in Amsterdam werken veel met bitumen, EPDM en kunststof, met shingles, koper en zink. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, die bij uw woonsituatie passen? Of een offerte ontvangen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel daarom nu naar 075-  684 66 13 voor ook uw Smit Algeheel Onderhoud BV.

Contact Us

Bel ons

020 - 632 24 35 / 075 - 684 66 13

Mail ons

info@smitonderhoudbv.nl

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!