Bel ons

020 - 632 24 35 / 075 - 684 66 13

Bel ons
Spoed | Emergency

Wij van Smit Algeheel Onderhoudsbedrijf uit Amsterdam Noord, zijn een onderhoudsbedrijf met een grootse dienstverlening. In 1997 startten wij ons bedrijf van huis uit. Wij wilden met ons no nonsens, persoonlijke maar tegelijkertijd professionele aanpak aan een wezenlijke behoefte in de markt te voldoen. Dat sloeg aan. De groei vorderde en in het tweede jaar konden wij tot onze vreugde al de eerste medewerkers in dienst nemen, waardoor bestaande en nieuwe opdrachtgevers met hun onderhoudsvraagstukken blijvend konden worden bediend.

Het werk bestond in die eerste periode voornamelijk uit loodgieterwerk en klein onderhoud aan woningen van diverse woningbouwverenigingen en –corporaties. Ook werden er in opdracht van particulieren grote en kleine onderhoudsklussen aangenomen en uitgevoerd.

Maar de werkzaamheden werden meer divers en dat betekende tegelijkertijd dat we ons gedegen en succesvol verder konden ontwikkelen. In 2001 ontvingen wij het predikaat ‘beste Dienstverlener’ vanuit de brancheorganisatie. Vanzelfsprekend waren en zijn we daar nog steeds uitermate trots op.

Sinds 2002 wordt er niet meer vanuit huis gewerkt en hebben wij ons met ons team gevestigd in een ruim pand in Amsterdam Noord, waar tevens voorraad wordt gehouden en alle faciliteiten zijn om snel en efficiënt de klanten en opdrachtgevers te kunnen bedienen.

Onze kracht zit vooral in het feit dat alle disciplines, die gerelateerd zijn aan groot en klein onderhoud, in één organisatie zijn ondergebracht. Onze loodgieters, dakdekkers, timmerlieden, stukadoors, tegelzetters en metselaar/voegers zetten zich met hun hart en ziel in tijdens het onderhoudswerk op welke locatie dan ook. Het grote voordeel van ‘alles onder één dak’is dat de planning van deze werkzaamheden in één hand is en dat eventuele aanpassingen daarin niet het gevolg heeft dat verschillende partijen moeten worden benaderd. Duidelijker gesteld; Als er vragen zijn dan hoeft u maar één telefoonnummer te bellen. We zijn daarom ook zeven dagen per week, 24 uur bereikbaar.

Een calamiteit komt per definitie onverwacht. Efficiënt handelen is in onze optiek dan ook essentieel. Niemand zit te wachten op ellende en troep. Wij realiseren ons dat. Zodra er een noodtelefoontje bij ons binnenkomt dan wordt er vooral goed geluisterd naar de klant en geanalyseerd welke voorbereidingen er getroffen kan worden. De klant heeft er immers niets aan als een medewerker weliswaar snel ter plekke is maar niet de juiste materialen en/of gereedschappen bij zicht heeft. Bij ons komt dit vrijwel niet voor. Simpelweg omdat wij goed luisteren naar de klant.

Uw belang is ons belang. Wij lossen professioneel de technische problemen van onze klanten en opdrachtgevers op. Dat doen we met overtuiging, op basis van onze verworven expertise en met de meest moderne apparatuur en gereedschappen. Niets meer, niets minder. Wij staan u graag te woord en op al uw vragen geven wij antwoord. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat er moet gebeuren en doen dan een concurrerend prijs- en werkvoorstel, waarbij wij optimaal aandacht besteden aan alle details. Uiteraard is dit voorstel volledig op maat, want elke onderhoudsklus is immers anders. Voor ons is maar één belang en dat is uw belang.

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!